Scandic henter kommunikationschef i Norwegian

Daniel Kirchhoff.

Scandic Hotels styrker sin danske organisation ved at ansætte Daniel Kirchhoff i en nyoprettet stilling som kommunikationschef. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Norwegian.

Han får det overordnede ansvar for at udvikle Scandics interne og eksterne kommunikation i Danmark. Daniel Kirchhoff kommer fra en tilsvarende stilling hos Norwegian, hvor han også har haft ansvaret for flyselskabets Public Affairs-arbejde.

Scandic er i rivende udvikling på det danske marked, og det er med dette afsæt, at Scandic har ønsket at styrke sin interne og eksterne kommunikation.

”Jeg er glad for, at vi har kunnet tiltrække en stærk og erfaren profil til stillingen. Daniel Kirchhoff har med sin erfaring fra Norwegian den helt rette ballast til at sikre den fortsatte udvikling af vores interne og eksterne kommunikation i Danmark. Det er et arbejde, som vil komme både kunder og medarbejdere til gavn. Jeg ser meget frem til at byde ham velkommen 1. januar”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

”Jeg glæder mig til at videreudvikle Scandics kommunikation og skærpe synligheden i Danmark i tæt samarbejde med en masse dygtige kolleger. Scandic har allerede mange gode historier, der venter på at blive fortalt, og samtidig nytænker selskabet hoteldriften med innovative løsninger, koncepter og
samarbejder. Alle disse fortællinger ser jeg frem til at skulle formidle,” siger Daniel Kirchhoff.

Daniel Kirchhoff er cand. comm. fra Roskilde Universitet. Han har været hos Norwegian de seneste seks år.

Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads

København får hidtil største Scandic-hotel

Scandic styrker organisationen