Scandic i finalen om prestigefyldt kåring

0
Frank Fiskers.
Frank Fiskers.

HOTELLER: Før i tiden hed det handicapvenlig, nu hedder det nærmest tilgængelighed, men det går i al enkelthed ud på at være i front for personer med funktionsnedsættelse, og her er Scandic Hotellerne med helt fremme.

Når priserne for ”Best accommodation for disability acess” eller noget i retning af bedste overnatning for folk med funktionsnedsættelse, eller i daglig tale handicap, skal uddeles på WTM i London, så er Scandic Hotels med i finalen.

”Det er jeg da utroligt stolt over takket være vores omfattende arbejde for tilgængelighed,” siger Scandics koncernchef Frank Fiskers, selv om han af gode grunde ikke kender den endelige placering.

Til gengæld ved han, hvor stor en indsats der gøres for den del af hotelkoncernens gæster. I samarbejde med organisationerne for personer med handicap har Scandic udviklet en checkliste med 110 punkter. En standard, der dækker alt, hvad Scandic tilbyder af smarte løsninger for at gøre et hotelværelse mere tilgængeligt.

Om det så er en ”tilgængelighedsambassadør” så har Scandic en sådan med en hidtil ukendt stillingsbetegnelse. Men det skal ikke fjerne alvoren i det prisværdige projekt.

”Jeg håber vi kan tage guldmedaljen hjem,” siger Magnus Berglund.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz