Scandic overtager Restels hotelportefølje

Frank Fiskers.

Scandic Hotels Group har indgået aftale om at opkøbe Restels hotelvirksomhed i Finland. Med købet vil Scandic styrke positionen som den førende hotelkæde i de nordiske lande og blive størst i Finland.

I dag har Scandic 230 hoteller i drift og under udvikling, hvoraf 28 er i Finland. Restels omfatter 43 hoteller i Finland.

”Det er et vigtigt skridt for Scandic og et skridt som vil give os et stærkt netværk på det finske marked. Vi glæder os til at drive og udvikle disse hoteller under Scandic brandet og byde velkommen til alle Restels medarbejdere og kunder”, siger Frank Fiskers, president & CEO for Scandic.

Restel har i dag ca. 7.600 værelser fordelt på 43 hoteller, alle med langsigtede lejekontrakter, syv drives under franchiseaftaler med Intercontinental Hotels Group. De fleste af hotellerne drives under Cumulus brandet, og de vil, over tid, blive konverteret til Scandic hoteller. Sælgeren forbliver udlejer for fire hoteller.

”Vores portefølje i Finland komplementerer Restel rigtig godt. Denne aftale giver os tilstedeværelse på 15 nye destinationer i Finland og større eksponering i det voksende leisure marked”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.
Scandic planlægger at investere yderligere ca. 10 millioner Euro i renoveringer i 2018.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.