Scandic på plads med dansk distriktsstruktur

Scandic distriktsdirektører for Syd- og Vestdanmark, Tom Filstrup, samt Midt- og Nordjylland, Jesper Buus, får nu følgeskab af Kirsten Glente Grindsted og Christian Deijenberg. De bliver distriktsdirektører for hhv. København City og København Circle/Sjælland.

Kirsten Glente (foto) bliver distriktsdirektør for Scandic i København City med ansvar for Scandics hoteller i hovedstaden, Scandic Copenhagen, Scandic Palace Hotel, Scandic Webers og Scandic Front. Hun har været hos Scandic siden marts 2009, hvor hun blev hoteldirektør for Scandic Copenhagen, der nu renoveres for et trecifret millionbeløb. Før havde hun været 16 år på Palace Hotel.

 

Christian Deijenberg – distriktsdirektør for Scandics hoteller i København Circle/Sjælland – kom til Scandic i 2008 som hoteldirektør med 23 års hotelerfaring fra flere europæiske lande. Siden juni 2010 har han stået i spidsen for Scandic Sydhavnen, som netop nu gennemgår større renovering.

 

I sit nye job får Christian Deijenberg ansvar for udover Scandic Sydhavnen også Scandic-hotellerne i Hvidovre, Glostrup, Ringsted og Roskilde samt i Lyngby.

 

Adm. direktør for Scandic Danmark, Jens Mathiesen, sagde for nylig til takeoff.dk: ”Baggrunden for ændringen i Danmark med de fire regionaldirektører skyldes, at jeg i oktober blev medlem af Scandics koncernledelse og derfor har flere ugentlige dage i Stockholm.”

I foråret 2012 åbner hotelkæden sit næste danske hotel, Scandic Aarhus City med 228 værelser.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten