Scandic styrker organisationen

Jesper Buus.

Ekspansionen for Scandic Hotels i Danmark fortsætter når Scandic pr. 1. maj øger kapaciteten i Sydhavnen. First Hotel Copenhagen overtages og bliver til Scandic Sluseholmen med 215 værelser og mødefaciliteter til 550 personer.

Organisationen tilpasses i takt med den store vækst, som også omfatter Scandic Kødbyen og Scandic
Falkoner.

”Med den nye struktur står vi endnu stærkere, og vi vil drage fordel af en bedre koordinering af ressourcer og
kompetencer, og tage de udfordringer og udnytte de muligheder, som ligger forude, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Jesper Buus, der gennem det meste af sin karriere har været beskæftiget i hotel- og restaurations verdenen, har været hos Scandic i mere end 14 år. Den 1. marts tiltrådte han som distriktsdirektør med det fulde ansvar for 13 hoteller i region vest Danmark. Senest kommer Jesper fra stillingen som distriktsdirektør for region Nord.

Søren Faerber.

Søren Faerber, der ligeledes gennem det meste af sin karriere har været beskæftiget i hotel og restaurations verdenen, har været hos Scandic siden 2006. Den 1. marts tiltrådte han stillingen som distriktsdirektør med det fulde ansvar for 10 hoteller i region øst Danmark. Når Scandic Sluseholmen, Scandic Kødbyen og Scandic Falkoner slår dørene op bliver de tre nye hoteller også en del af hans ansvarsområde. Senest kommer han fra stillingen som distriktsdirektør for København.

Casper Puggaard.

Casper Puggaard, der gennem det meste af sin karriere har været beskæftiget inden for hotel og luftfart, har været hos Scandic siden 2009. Den 1. april tiltrådte han stillingen som kommerciel direktør med det fulde ansvar for salg, marketing og Revenue Management for Danmark. Senest kommer han fra stillingen som salgs- og marketingdirektør for Danmark.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.