Scandic udvider i Københavns Sydhavn

Scandic vil skabe mere international opmærksomhed og trække flere konferencer og events til København ved at udbygge hotellet i Sydhavnen. Den nye hoteldirektør for Scandic Sydhavnen, Christian Deijenberg, vurderer, at der er et markedspotentiale for flere konferencer og events.

 

Med større kapacitet kan Scandic tilbyde mere konkurrencedygtige produkter og bidrage med at skabe større udenlandsk opmærksomhed om København. Samtidig ønsker Scandic at kunne styrke konkurrenceevnen i forhold til i andre byer som Berlin og London, der er kendt for at tiltrække mange af de store konferencer og events.

”København som destination er blevet mere attraktiv, men der har været fokus på, at der ikke er plads nok til store internationale konferencer og events. I Scandic ser vi en vækst og et behov for større og bedre faciliteter i København – på trods af krisen er der stadig en efterspørgsel og et marked for flere konferencer og events. De fleste spørger, hvorfor vi vil investere i disse tider, men det er en langsigtet strategi”, siger Christian Deijenberg, hoteldirektør, Scandic Sydhavnen.

 

De seneste år har Sydhavnen været i markant udvikling. Virksomheder er flyttet til, og mange steder er renovering og nybyggeri stadig i fuld vækst. Hotellets beliggenhed er særdeles attraktiv, med kort afstand til både lufthavn, indre by og Tivoli. Scandic begynder udbygningen i juli i år og forventer, at de nye faciliteter står færdige 1. september 2011.

 

Hotellet bliver udvidet med 106 værelser og får dermed i alt 387 samt nye konferencefaciliteter med plads til 400 personer. Scandic Sydhavnen ser frem til de nye forretningsmuligheder samt at kunne tilbyde endnu bedre services og produkter.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.