Scandic udvider ved Københavns Lufthavn

Det nye hotel får 357 værelser, konferencefaciliteter til mere end 400 personer og 200 parkeringspladser. Det nye Scandic hotel placeres i vandkanten kun 600 meter fra lufthavnen, med egen havn, tæt på metro, motorvej, og strand, nabo til Den Blå Planet, og bare 10 minutter til Indre By.

Det opføres i samarbejde med Skanska A/S, Schmidt Hammer Lassen Architects og Scandic som lejer af det samlede areal på 24.000 m2 inkl. parkeringskælder.

Hotellet opføres i 13 etager direkte ud til Øresund. Det vil byde på restaurant, skybar på øverste etage, lounge, terrasser, pool, sauna, og fitness. Hotellet får også egen havn, hvor et maritimt miljø kan nydes,
og dertil er Amager Strandpark hotellets nabo.

Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark: ”Scandic Copenhagen Airport kommer til at byde på meget mere end det de fleste sætter i relation til et lufthavnshotel. Det kommer til at adskille sig fra det traditionelle lufthavnshotel med sin helt unikke placering, lige i vandkanten, med egen havn, udsigt over Øresund, og samtidig tæt på Københavns centrum. Placeringen med nærheden til lufthavnen, Indre By, Øresundsbroen, metro og motorvejsnettet, er jeg sikker på bliver attraktiv.

”I de kommende år står vi overfor mange hotelåbninger i Danmark. Strategisk styrker vi vores tilstedeværelse og imødekommer den stigende vækst i markedet, og netop derfor ser vi frem til de forestående åbninger af Scandic Kødbyen i 2018, Scandic Falkoner i 2019, Scandic Copenhagen Airport i 2020, Scandic Spectrum i København og Scandic på Aarhus Havn i 2021, i alt næsten 2.200 værelser.