Scandic vinder stort hotel- og kongresprojekt i Aarhus

Aarhus kommune har offentliggjort, at Scandic Hotels skal åbne et nyt hotel- og konferencecenter på Aarhus Ø ved Bassin 7. Det sker sammen med byudvikler Rune Kilden, Anders Holch Povlsen og arkitekt Bjarke Ingels fra arkitektfirmaet BIG.

”Vi kommer til at stå bag det absolut mest attraktive hotel- konferencecenter i Danmark, som opføres med ca. 500 værelser og skaber plads til mere end 2.000 konferencedeltagere og ca. 3.500 koncertgæster. Hotellet bliver ca. 29.000 kvadratmeter”.

“Jeg er sikker på, at det bliver unikt for både hotellets gæster, besøgende i Aarhus og byens borgere – som helhed et aktiv for Aarhus by. Med det nye hotel- og kongrescenter skabes der kapacitet til at imødekomme den kraftige vækst nu og fremover. Vi glæder os til at indtage Aarhus havn”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Hotellet bliver med sin unikke arkitektur en væsentlig del af det mangfoldige og aktive byliv, der med det samlede projekt skabes på Aarhus Ø Bassin 7. Hotellet udformes som et spiralforløb – en karré, der snor sig, om sig selv, og inviterer besøgende op på toppen af hotellet til en unik udsigt over havnen og midtbyen. Der ud over byder hotellet på en offentligt tilgængelig gårdhave med unik udsigt.

Borgmester Jacob Bundsgaard: ”Et nyt hotel- og konferencecenter imødekommer den enorme vækst, som vi oplever i Aarhus i disse år. Vi skal ikke kun skabe plads og oplevelser til nye indbyggere, men også til de mange besøgende, der i stigende grad vender blikket mod vores by”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.