Scandics nye topchef udpeget

Han er velkendt i rejsebranchen fra sin tid som adm. direktør for SAS Sverige, men tiltræder altså den 1. september, hvor han overtaget posten fra Scandics nuværende koncernchef og adm. direktør, Frank Fiskers, som i stedet bliver partner i et hotelejendomsselskab i London. Frank Fiskers forbliver tilknyttet Scandic som medlem af bestyrelsen og som investor.

 

Vagn Sørensen, der er bestyrelsesformand for Scandic, kender Anders Ehrling udmærket, da de begge har beklædt topposter i SAS samtidig. Bestyrelsesformanden er meget tilfreds med valget af ny koncernchef.

 

Anders Ehrling har arbejdet 23 år i SAS, hvor han blandt andet var adm. direktør i SAS Sverige. Han er p.t. bestyrelsesmedlem i Trygg Hansa, Swedavia (tidl. Luftfartsverket), Vendator og Destination Åre.

 

”Scandic er allerede i dag førende på vigtige områder som miljø og tilgængelighed, og nu skal vi fortsætte udviklingen med flere hoteller, nye spændende oplevelser, kundeløsninger og samarbejder. Vi fortsætter indsatsen med at bringe et stærkt varemærke til nye højder. Det er en inspirerende opgave, og jeg er særdeles motiveret til at løse den”, siger Anders Ehrling.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.