Scandics nye topchef udpeget

Han er velkendt i rejsebranchen fra sin tid som adm. direktør for SAS Sverige, men tiltræder altså den 1. september, hvor han overtaget posten fra Scandics nuværende koncernchef og adm. direktør, Frank Fiskers, som i stedet bliver partner i et hotelejendomsselskab i London. Frank Fiskers forbliver tilknyttet Scandic som medlem af bestyrelsen og som investor.

 

Vagn Sørensen, der er bestyrelsesformand for Scandic, kender Anders Ehrling udmærket, da de begge har beklædt topposter i SAS samtidig. Bestyrelsesformanden er meget tilfreds med valget af ny koncernchef.

 

Anders Ehrling har arbejdet 23 år i SAS, hvor han blandt andet var adm. direktør i SAS Sverige. Han er p.t. bestyrelsesmedlem i Trygg Hansa, Swedavia (tidl. Luftfartsverket), Vendator og Destination Åre.

 

”Scandic er allerede i dag førende på vigtige områder som miljø og tilgængelighed, og nu skal vi fortsætte udviklingen med flere hoteller, nye spændende oplevelser, kundeløsninger og samarbejder. Vi fortsætter indsatsen med at bringe et stærkt varemærke til nye højder. Det er en inspirerende opgave, og jeg er særdeles motiveret til at løse den”, siger Anders Ehrling.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.