Selfie-stænger på alle Kimpton-hoteller

kimpton-selfie

Selfie-stænger er den nyeste gadget inden for rejsetilbehør. Nu har den amerikanske hotelkæde Kimpton Hotels introduceret selfie-stænger på alle sine 62 hoteller til fri afbenyttelse for gæsterne.

Ved lån af en selfie-stang på et Kimpton-hotel vil man også få udleveret en guide, hvor professionelle fotografer giver tips til at forbedre sine selfies.

Verdens største hotelgruppe, InterContinental Hotels Group, har netop for 2,6 milliarder kr. købt USA’s største kæde af boutique-hoteller, Kimpton regnes som “opfinderen” af konceptet med boutique-hoteller.

Dem har Kimpton foreløbig 62 af i USA med 11.300 værelser i 28 byer. Kimpton er navnlig stor i hjembyen San Francisco samt i Washington D.C.

Bill Kimpton åbnede sit første hotel i San Francisco i 1981. I Danmark har IHG-gruppen ét hotel, Crowne Plaza i Ørestad. IHG ejer bl.a. også Holiday Inn.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.