Serviceambassadører viser nye standarder

service-ambassadører-800x57318. september er der præsentation af nye serviceambassadører til den danske rejsebranche. De trænes af firmaet Help@Head. På dagen er der atter paneldebat.

Serviceambassadørerne trænes i samarbejde med Copenhagen Business Academy og Københavns Kommunes Jobcenter – et eksempel på, hvordan der skabes konstruktive resultater mellem private og offentlige aktører, oplyser Help@Head.

Ved seneste workshop hos Help@Head efterlyste adm. direktør i Horesta, Katia Østergaard, en servicerevolution.

Debatten fortsætter 18. september, hvor de næste to hold service ambassadører præsenteres. De har gennemgået seks ugers kursus i service.

På åbent hus arrangementet får virksomhederne præsenteret uddannelsen samt de nye Service Ambassadører, som de får en mulighed for at møde – og aftale kommende ansættelse med. Det kan være i form af hel- eller deltidsansættelse, job med løntilskud, projektansættelse eller praktikplads.

”God service fra veluddannede medarbejdere er et meget vigtigt konkurrenceparameter for danske hoteller, turismevirksomheder og øvrige serviceerhverv. Og de nye Service Ambassadører har bl.a. haft fag som gæste- og kundeservice, salg & revenue management, interkulturel forståelse, samt klagebehandling og personlig kommunikation, siger direktør for Help@Head, Hennings Glarvig.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.