Silver Spirit. Foto: Silversea.

Silver Spirit forlænges med 15 meter

Rederiet Silverseas skib Silver Spirit skal forlænges med 15 meter som led i en omfattende modernisering.

Skibet sendes i tørdok på Fincantieri skibsværftet i Palermo på Sicilien den 5. marts for en gennemgribende modernisering og forlængelse med 15 meter. Det forventes at skibet vil være færdigt til den 1. maj.

Silver Spirit skal ifølge planerne atter være i drift fra den 6. maj, hvor det lægger ud med et uge-kryds fra Civitavecchia – Roms havn – til Barcelona, skriver travel weekly.

Det ni år gamle luksuskrydstogtskib har i dag en kapacitet på 540 passagerer. Forlængelsen med de 15 meter vil give plads til 34 nye suiter, samt en topklasses Balsorano suite som indrettes med elementer, som har personlig værdi for Silverseas bestyrelsesformand Manfredi Lefebvre d’Ovidio di Balsorano de Clunieres.

Inspiration fra Muse
Den omfattende modernisering vil samtidig forbedre alle skibets fælles områder med inspiration fra rederiets flagskib Silver Muse. Skibets pool deck bliver gjort større og der bliver introduceret et nyt health and fitness center.

Executive vice president for flådeoperationer Christian Sauleau: “Med baggrund i de meget positive tilbagemeldinger vi har fået fra vores gæster med dejlige Silver Muse, regner vi med, at den omfattende modernisering og udvidelse, vi har planlagt for Silver Spirit vil berige oplevelserne om bord for skibets gæster, der bliver lige så glade for Spirit, som for Muse.

“De vil kunne opleve flere af Silver Muses nye detaljer og forbedrede komfort blive gennemført på vores nytænkte Silver Spirit”, slutter han.

Relaterede artikler:

Silversea bestiller nyt skib

Silversea renoverer skibe for milliardbeløb

Silversea Cruises får nyt flagskib