Singapore Airlines fik større fly på Københavns Lufthavn

4
Christian Ernstved-Rasmussen, medstifter af Peacock Travel, og i dag medejer af rejsebureauet 80days med stewardesser fra Singapore Airlines ved sammenkomsten i går med præsentationen af den nye flytype.

LUFTFART: Singapore Airlines indsatte i går længere fly på ruten fem gange om ugen mellem Singapore og København – Star Alliance-medlemmet har i år fløjet 40 år til Københavns Lufthavn.

Singapore Airlines flyver fortsat fem gange om ugen til Københavns Lufthavn – siden i går med en Boeing B777-300, før var det en B777-200. I fragtkapacitet har den nye version plads til dobbelt så meget ’belly-cargo’, en stigning fra 20 til 40 tons.

For især de lange interkontinentale flyruter er ’belly cargo’ en særdeles vigtig del af forretningen. Luftfragt kan udgøre op til 20 pct. af omsætningen på flere passagerruter.

Den nye B777-300 på ruten fra Singapore til Københavns Lufthavn har fire klasser – før var der kun business class og economy. Nu er der også First Class med fire sæder og Premium Economy med 28 sæder, sidstnævnte var udsolgt på flyvningen i går.

Ændringen af typeversionen på Københavns Lufthavn har 61 færre sæder på økonomiklasse.

Skriv en kommentar

4 Comments on "Singapore Airlines fik større fly på Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Jay Rex
Jay Rex

Jeg vil nu ikke kalde det et “større fly” når kapaciteten er med et reduceret antal af sæder i forhold til den gamle B777-200ER.

Mikkel
Mikkel

Jamen en 777-300 er nu engang større end en 777-200.

Martin
Martin

Men man kan vel godt kalde det et større fly når det faktisk er et større fly.
Den tager jo dobbelt så meget cargo f.eks. 🙂

Christian
Christian

B777-300ER er større, men sæde fordeling gør at fly typen retter sig mere mod biz og prem economy. prem economy er attraktiv på prisen kun 1000kr dyrere på retur rejse til Australien

wpDiscuz