Singapore Airlines fik større fly på Københavns Lufthavn

Christian Ernstved-Rasmussen, medstifter af Peacock Travel, og i dag medejer af rejsebureauet 80days med stewardesser fra Singapore Airlines ved sammenkomsten i går med præsentationen af den nye flytype.

LUFTFART: Singapore Airlines indsatte i går længere fly på ruten fem gange om ugen mellem Singapore og København – Star Alliance-medlemmet har i år fløjet 40 år til Københavns Lufthavn.

Singapore Airlines flyver fortsat fem gange om ugen til Københavns Lufthavn – siden i går med en Boeing B777-300, før var det en B777-200. I fragtkapacitet har den nye version plads til dobbelt så meget ’belly-cargo’, en stigning fra 20 til 40 tons.

For især de lange interkontinentale flyruter er ’belly cargo’ en særdeles vigtig del af forretningen. Luftfragt kan udgøre op til 20 pct. af omsætningen på flere passagerruter.

Den nye B777-300 på ruten fra Singapore til Københavns Lufthavn har fire klasser – før var der kun business class og economy. Nu er der også First Class med fire sæder og Premium Economy med 28 sæder, sidstnævnte var udsolgt på flyvningen i går.

Ændringen af typeversionen på Københavns Lufthavn har 61 færre sæder på økonomiklasse.

x

Læs Også

Sun-Air klar til de næste 40 år

Danske Sun-Air har 18. maj reception for kunder og forretningsforbindelser i Billund sit nye hovedkontor, der åbnes af tidligere transportminister. Samtidig fejres 40 års jubilæum.

SAS bøjer sig for pres fra Kina

Kina har meddelt 36 flyselskaber at de skal skrive at Taiwan hører under Kina. Det har blandt andet fået SAS til at ændre information på sin hjemmeside.

Lapland-lufthavne udvides til to millioner passagerer

Lufthavnene i Rovaniemi, Kittilä og Ivalo i Finsk Lapland skal både udvides og moderniseres på grund af et stærkt stigende antal turister.

Air India roser Wonderful Copenhagen

Det indiske Star Alliance-medlem, der på fredag øger betjeningen af København, roser WoCo for turistorganisationens marketingkampagner målrettet indiske turister fra New Delhi-området.

Stor vækst på langruter i Københavns Lufthavn

Der er nye interkontinentale ruter på vej til København samt udvidelser på flere eksisterende. I årets første kvartal udgjorde rejsende på langruterne 13,5 procent af lufthavnens samlede antal passagerer.

Københavns Lufthavn fik første A350-rute

Grevinde Alexandra indviede onsdag Cathay Pacifics nye rute mellem Hong Kong og Københavns Lufthavn, alle håber at forbindelsen bliver helårlig.