Singapore Airlines fik større fly på Københavns Lufthavn

Christian Ernstved-Rasmussen, medstifter af Peacock Travel, og i dag medejer af rejsebureauet 80days med stewardesser fra Singapore Airlines ved sammenkomsten i går med præsentationen af den nye flytype.

LUFTFART: Singapore Airlines indsatte i går længere fly på ruten fem gange om ugen mellem Singapore og København – Star Alliance-medlemmet har i år fløjet 40 år til Københavns Lufthavn.

Singapore Airlines flyver fortsat fem gange om ugen til Københavns Lufthavn – siden i går med en Boeing B777-300, før var det en B777-200. I fragtkapacitet har den nye version plads til dobbelt så meget ’belly-cargo’, en stigning fra 20 til 40 tons.

For især de lange interkontinentale flyruter er ’belly cargo’ en særdeles vigtig del af forretningen. Luftfragt kan udgøre op til 20 pct. af omsætningen på flere passagerruter.

Den nye B777-300 på ruten fra Singapore til Københavns Lufthavn har fire klasser – før var der kun business class og economy. Nu er der også First Class med fire sæder og Premium Economy med 28 sæder, sidstnævnte var udsolgt på flyvningen i går.

Ændringen af typeversionen på Københavns Lufthavn har 61 færre sæder på økonomiklasse.