SJ udvider med rute i Danmark

Tilsvarende indsættes et tog fra Stockholm om eftermiddagen til Odense. I december åbner en SJ Rejsebutik ved Københavns Hovedbanegård.

 

”København bliver dermed en base for vores fortsatte ekspansion i Danmark og knudepunkt for videre rejser ud i Europa. Vi vil køre tog til andre dele af Danmark og på sigt til andre større europæiske byer som Bruxelles og Hamburg”, siger Jan Forsberg, SJs adm. direktør.

 

SJs satsning på egen trafik over Øresundsbron har overgået forventningerne. Siden forbindelsen til København startede for knap to år siden er antallet af rejsende fordoblet på strækningerne Stockholm-København og Göteborg-København.

 

Nu tager SJ næste skridt i sin Danmarksekspansion med strækningen Odense-København med X 2000. Dermed udsættes den danske ’paradestrækning’ for konkurrence. For ti år siden var der premiere for X 2000 i København via Øresundsbron. Med X 2000 Odense-Stockholm kan man rejse mellem ni universitets- og højskolebyer, to hovedstæder, mellem Danmarks og Sveriges tredjestørste byer, Odense og Malmö.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.