Sjældent jubilæum

Fra reception for Musa Cinemre i går på Scandic Hvidovre, hvor Scandic Hotels adm. direktør i Danmark, Jens Mathiesen var blandt gratulanterne. Foto: Benedikte Böttger.

PEOPLE: 74-årig medarbejder i Danmarks største hotelkæde blev i går fejret for sine første 50 år – på det samme hotel. Som del af hyldesten fik han bl.a. velfortjent bonus på 50.000 kr.

”Det er næppe sket før i Scandic Hotels historie, at en medarbejder rammer 50 års jubilæet. Musa Cinemre er i dag 74 år og på nedsat arbejdstid, men han er så pligtopfyldende og loyal som nogen af vores ca. 1.800 medarbejdere i Danmark.”

Det sagde adm. direktør for Scandic Hotels i Danmark, Jens Mathiesen, i går til standby.dk – han skulle senere på dagen til receptionen for Musa Cinemre, kældermester på Scandic-hotellet i Hvidovre ved København.

Det sker at ansatte hos Scandic kan fejre 20, 30 og 40 års jubilæum, men at en medarbejder kan fejre 50 års jubilæum er uhørt.

Derfor var tirsdagen helt ekstraordinær for Musa Cinemre. I 1967 kom han til Københavns lufthavn fra Tyrkiet, hvor han havde fået besked på at finde en bestemt person. Personen var kokken Roy Hurtigkarl, der dengang huserede på det daværende Esso Motor Hotel i Glostrup. Hotelkæden Esso Motor Hotel blev i 1984 solgt og omdøbt til Scandic.

I 1978 stod Scandic Hvidovre færdigt og der ’flyttede’ Musa Cinemre ind, og har siden haft sit virke dér. Først som gårdmand for siden at blive Scandic Hvidovres alt-mulig-mand. I dag er Musa Cinemre kældermester på Scandic Hvidovre med ansvar for varemodtagelse og opfyldning og hjælper til i hotellets tekniske afdeling.

Musa Cinemre er kendt for sin venlige imødekommenhed og altid gode humør.

Musa Cinemre har i sin lange karriere modtaget flere priser. I 1991 blev han årets medarbejder, i 1995 modtog han Presidents Award – dertil kommer flere udnævnelser til månedens medarbejder.

Nogle af de mange gæster ved receptionen i går. Foto: Benedikte Böttger.

”Selv om jeg har været samme sted alle årene, er der hele tiden sket noget nyt,” siger Musa Cinemre og tilføjer: ”Måske kan jeg overveje at trappe ned, men det bliver ikke det samme. Jeg føler, at jeg svigter, hvis jeg går på pension nu. Jeg føler jo, at jeg fortsat er en vigtig del af teamet her på Scandic Hvidovre.”

x

Læs Også

Kendt luftfartsprofil lander nyt job

Med en fortid hos SAS, Emirates og senest det græske Star Alliance-medlem Aegean, har Henrik Lund fået nyt job som ansvarlig i Norden for leisuresalg hos Air Canada.

Nyt topjob til dansk hotelprofil

Efter lidt over et år i Cirkusbygningen og med cirka 25 år hos Radisson Blu og First Hotels, skifter Lisbeth Simonsen til den danske lavpriskæde Zleep og nyoprettet stilling som salgsdirektør.

Direktørrokade på hotelkæde

Københavnske Brøchner Hotels flytter direktøren for sit nuværende flagskib, Hotel SP34, til Carlsberg Byen, hvor kæden af boutiquehoteller åbner sit 6. og hidtil største hotel. Den nye direktør for SP34 er et kendt ansigt i hotelbranchen.

Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza

Den nuværende direktør på det store 4-stjernede hotel i Ørestad får nyoprettet chefstilling i BC Hospitality Group. Hun afløses af kendt dansk brancheperson, der har haft topposter hos Hilton.

75 år med Flemming Juul

Flemming Juul – der siden 1995 har skrevet og redigeret Stand By – fylder lørdag 75 år. Den runde fødselsdag benytter han til at sige farvel og tak til læserne.

Hotelkæde klar med direktør

Danske Kølpin Hotels, ejet af den tidligere balletstjerne Alexander Kølpin, udnævner driftsdirektør for kædens foreløbig tre hoteller - herunder et af Københavns nye smarte boutiquehoteller.