Sjældent jubilæum

0
Fra reception for Musa Cinemre i går på Scandic Hvidovre, hvor Scandic Hotels adm. direktør i Danmark, Jens Mathiesen var blandt gratulanterne. Foto: Benedikte Böttger.

PEOPLE: 74-årig medarbejder i Danmarks største hotelkæde blev i går fejret for sine første 50 år – på det samme hotel. Som del af hyldesten fik han bl.a. velfortjent bonus på 50.000 kr.

”Det er næppe sket før i Scandic Hotels historie, at en medarbejder rammer 50 års jubilæet. Musa Cinemre er i dag 74 år og på nedsat arbejdstid, men han er så pligtopfyldende og loyal som nogen af vores ca. 1.800 medarbejdere i Danmark.”

Det sagde adm. direktør for Scandic Hotels i Danmark, Jens Mathiesen, i går til standby.dk – han skulle senere på dagen til receptionen for Musa Cinemre, kældermester på Scandic-hotellet i Hvidovre ved København.

Det sker at ansatte hos Scandic kan fejre 20, 30 og 40 års jubilæum, men at en medarbejder kan fejre 50 års jubilæum er uhørt.

Derfor var tirsdagen helt ekstraordinær for Musa Cinemre. I 1967 kom han til Københavns lufthavn fra Tyrkiet, hvor han havde fået besked på at finde en bestemt person. Personen var kokken Roy Hurtigkarl, der dengang huserede på det daværende Esso Motor Hotel i Glostrup. Hotelkæden Esso Motor Hotel blev i 1984 solgt og omdøbt til Scandic.

I 1978 stod Scandic Hvidovre færdigt og der ’flyttede’ Musa Cinemre ind, og har siden haft sit virke dér. Først som gårdmand for siden at blive Scandic Hvidovres alt-mulig-mand. I dag er Musa Cinemre kældermester på Scandic Hvidovre med ansvar for varemodtagelse og opfyldning og hjælper til i hotellets tekniske afdeling.

Musa Cinemre er kendt for sin venlige imødekommenhed og altid gode humør.

Musa Cinemre har i sin lange karriere modtaget flere priser. I 1991 blev han årets medarbejder, i 1995 modtog han Presidents Award – dertil kommer flere udnævnelser til månedens medarbejder.

Nogle af de mange gæster ved receptionen i går. Foto: Benedikte Böttger.

”Selv om jeg har været samme sted alle årene, er der hele tiden sket noget nyt,” siger Musa Cinemre og tilføjer: ”Måske kan jeg overveje at trappe ned, men det bliver ikke det samme. Jeg føler, at jeg svigter, hvis jeg går på pension nu. Jeg føler jo, at jeg fortsat er en vigtig del af teamet her på Scandic Hvidovre.”

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz