Skandinaviens største rejseklub

DTF travel, Best Travel, Check Point Travel og nemrejse.dk har lanceret en ny fælles rejseklub. ’Vi elsker ferie’ er navnet på rejseklubben, der er vokset ud af DTF travel’s mangeårige rejseklub DTF Club, der har næsten 1 million medlemmer i Skandinavien.

Det er DTF Group, der tæller rejsebureauerne DTF travel, Best Travel, Check Point Travel og nemrejse.dk, der står bag den nye rejseklub:

”Det var nærliggende at lave en fælles rejseklub, så vi kan give medlemmerne flere og mere varierede rejsetilbud”, siger online chef hos DTF travel Christine Nedergaard Nielsen, der har været med siden rejseklubben startede for seks år siden.

”Medlemmerne i den gamle DTF Club er blevet de første medlemmer i den nye klub, og allerede i løbet af den første lanceringsdag fik vi mange nye medlemmer”, fortæller hun.

Udgangspunktet for medlemskab i ’Vi elsker ferie’ er interesse for rejser, der ligger under de normale udsalgspriser, men der er også andre planer med rejseklubben:

”I dag tilbyder vi også mobiltelefoni via travelmobil og fotofremkaldelse via DTF Fotoshop, men vi har andre fordele på vej, som vi endnu ikke kan løfte sløret for”.

Konkurrencer og spil med bl.a. rejser som præmier var meget populære i den gamle rejseklub, og dem satser Christine Nedergaard Nielsen på at udvikle flere af. Desuden er nogle af klubbens mest populære funktioner blevet forbedret. Det er blandt andet rejseauktionerne, hvor medlemmerne har fået længere tid til at byde.

Medlemskab af ’Vi elsker ferie’ er som udgangspunkt gratis, men der er også mulighed for at blive PLUSmedlem, hvorved man opnår endnu flere fordele, f.eks. endnu billigere ferietilbud, rejseauktioner uden mindstepris, weekendophold til 99 kr. og flere vinderchancer i de mange konkurrencer.

Skrevet af Flemming Juul