Skotskternede haler

Det skotske flyselskab Loganair er gået i gang med at dekorere flyenes halepartier med traditionelle tartan-motiver. Personalet får skotskternede uniformer.

Den nye bemaling er led i flyselskabets re-branding efter det i september sidste år igen blev selvstændigt efter 23 år som franchisetager hos forskellige flyselskaber som f.eks. British Airways og Flybe.

Adm. direktør Jonathan Hinkles: “Den nye bemaling betyder, at vi straks bliver genkendt som Skotlands flyselskab uanset om vi kommer til Manchester, Bergen eller De Ydre Hebrider”.

Loganair havde en passagervækst i juli på 18% i forhold til juli sidste år og satte passagerrekord med over 80.000. Over 15.000 fløj med Loganair til og fra Kirkwall, 20,000 til og fra Sumburgh og der var en vækst på 88% på Loganairs rute til Bergen.

Jonatan Hinkles: “Vi konstaterer en kraftig stigning i antallet af briter, der foretrækker at holde sommerferie i Storbritannien, mens et stigende antal udlændinge nyder godt af valutakurserne og holder ferie i højlandet eller på de skotske øer”.