Skotskternede haler

Det skotske flyselskab Loganair er gået i gang med at dekorere flyenes halepartier med traditionelle tartan-motiver. Personalet får skotskternede uniformer.

Den nye bemaling er led i flyselskabets re-branding efter det i september sidste år igen blev selvstændigt efter 23 år som franchisetager hos forskellige flyselskaber som f.eks. British Airways og Flybe.

Adm. direktør Jonathan Hinkles: “Den nye bemaling betyder, at vi straks bliver genkendt som Skotlands flyselskab uanset om vi kommer til Manchester, Bergen eller De Ydre Hebrider”.

Loganair havde en passagervækst i juli på 18% i forhold til juli sidste år og satte passagerrekord med over 80.000. Over 15.000 fløj med Loganair til og fra Kirkwall, 20,000 til og fra Sumburgh og der var en vækst på 88% på Loganairs rute til Bergen.

Jonatan Hinkles: “Vi konstaterer en kraftig stigning i antallet af briter, der foretrækker at holde sommerferie i Storbritannien, mens et stigende antal udlændinge nyder godt af valutakurserne og holder ferie i højlandet eller på de skotske øer”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.