Skyteam får lounge i Dubais lufthavn

SkyTeam Dubai loungeLUFTFART: Skyteam får som angiveligt første luftfartsalliance egen lounge i Gulf-regionen og den femte på verdensplan. Snart åbnes endnu en lounge.

Skyteam-alliancen har netop åbnet sin første lufthavnslounge i Den persiske Gulf, i Dubai, hjemmebase for Emirates.

Den døgnåbne lounge i den nye Finger D i Terminal 1 kan bruges af Skyteam-rejsende med bonuskortet Elite Plus samt alliancens rejsende på First og Business Class.

10 af de 20 medlemmer af Skyteam flyver til Dubai, bl.a. Air France, Kenya Airways, Korean Air og KLM. I alt har de 10 Skyteam-medlemmer over 175 ugentlige fly til Dubai.

Skyteam-loungen i Dubai er på 960 kvadratmeter og har siddeplads til 180, gratis Wi-Fi, et business centre, et børne-område samt mulighed for brusebad.

Samlet tilbyder de 20 Skyteam-medlemmer adgang til 636 lounger verden over.

Skyteam åbnede sin første lounge i 2009 i London Heathrow. I dag har alliancen også lounger i Hong Kong, Istanbul og Sydney – senere i år åbner endnu en Skyteam-lounge, denne gang i Beijing.

15-år gamle SkyTeam betjener via sine 20 medlemmer foreløbig 1.057 lufthavne i 179 lande. Sidste år havde Skyteam-medlemmerne 665 mio. passagerer og i snit 16.270 daglige fly.