Smag på Bornholm i flyet i efterårsferien

bornholmerflyetMARKEDSFØRING: Passagererne om bord på Bornholmerflyet mellem København og Rønne får i efterårsferien serveret smagsprøver af bornholmske lækkerier. ”Et godt tidspunkt, for vi har mange turister i denne uge,” siger direktøren for flyselskabet.

Man er ikke længe i luften mellem København og Rønne, og det gælder om at nyde den korte flyvetur med Bornholmerflyet, tilhørende DAT. De kommende dage bliver der også budt bornholmske lækkerier rundt, så som Svaneke Bolcher, chokolade fra Kjærstrup og karameller fra Karamel Kompagniet.

Fra chokoladeproducenten Kjærstrup siger Peter Bræstrup: ”Vi var med på ideen med det samme.” Thomas Ibsen fra Svaneke Bolcher: ”Vi har fokus på vore rødder, og ideen blev født på Bornholm.”

Det er lige før, det måske kan blive en vane. Også når der ikke er ferie. Foreløbigt siger adm. direktør Jesper Rungholm fra DAT: ”Vi vil gerne hjælpe med at markedsføre på Bornholm så bredt som muligt. Efterårsferien er et godt tidspunkt, fordi der er så mange turister med vore fly.”

Vi tilføjer blot: Business folk kan også godt li` lækkerier fra Bornholm.