Small Danish Hotels er vokset

Andersen Hotel.

Tre nye hoteller har meldt sig ind i kæden. Det er Hotel Chagall i Aalborg, Andersen Hotel i København og Hotel Fuglsangcentret i Fredericia.

”Med de tre ny medlemmer kan Small Danish Hotels nu tilbyde gæsterne tæt på 100 overnatningsmuligheder over hele landet”, siger direktør Jørgen Christensen.

De tre hoteller viser kædens spændvidde: Et garnihotel i Aalborg, et boutique hotel i København og et kursus- og konferencecenter ved Lillebælt.

”Når vi til stadighed øger medlemskredsen, viser det, at flere hotelvirksomheder får øjnene op for, at man står langt stærkere, når man arbejder sammen. Som kæde kan vi nå længere ud og skabe kontakt til nye gæster – eksempelvis i Kina og Rusland – som det enkelte hotel aldrig selv ville have mulighed for. Trods krisen har 2012 da også været et godt år for medlemmerne af Small Danish Hotels, og vi forventer mindst lige så gode resultater i 2013”, fortsætter Jørgen Christensen.

Hotel Chagall ligger på Aalborgs hovedstrøg, Vesterbro, men en stor del af værelserne vender bort fra gaden, og hotellet er derfor et storbyhotel med vederkvægende nattero. Hotellet har egen garage.

Hotel Fuglsangcentret er et firestjernet kursuscenter og hotel, der ligger ved Lillebælt i Fredericia midt i en fire tønder land stor park. Her lægges vægt på personlig atmosfære, gæstfrihed og gastronomi i særklasse. Andersen Hotel er Københavns nyeste boutique hotel med beliggenhed på Vesterbro lige ved Tivoli og Hovedbanegården og er nyrenoveret i en farverig designstil. Alle værelser er unikt indrettede.