Sol og Strand udvider

Den 1. januar 2018 overtager Sol og Strand firmaet Klitmøller Sommerhusudlejning. Hermed udvider Sol og Strand sine aktiviteter i Klitmøller med 150 sommerhuse.

”Vi har længe haft ambitioner om at udvide vores forretning i Klitmøller, hvilket hidtil har været svært, da Klitmøller Sommerhusudlejning har været en stærk, lokal udbyder. Derfor er vi tilfredse med, at vi har fået en aftale om overtagelse af virksomheden”, siger adm. direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, Kaj Frederiksen.

Markedsføringsdelen er et af de områder, der bliver forbedret med opkøbet. Den nuværende markedsføring suppleres af Sol og Strands markedsførings- og afsætningskanaler, som blandt andet indebærer sociale medier, et nyhedsbrev med over 100.000 modtagere og kommunikation på seks sprog frem for to.

Sælgeren af Klitmøller Sommerhusudlejning, Bendt Grandjean-Thomsen, tilknyttes Sol og Strand som ekstern konsulent. Klitmøller Sommerhusudlejnings mangeårige medarbejder Anne Marie Thorup Nielsen forbliver ansat.

”Jeg har i 35 år drevet Klitmøller Sommerhusudlejning, men nu føler jeg, tiden er inde til andre gøremål. Jeg har sammen med gode medarbejdere opbygget et stærkt bureau og er endt med at være det største i Klitmøller”, siger den hidtidige ejer Bendt Grandjean-Thomsen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.