Sol og Strand udvider

Den 1. januar 2018 overtager Sol og Strand firmaet Klitmøller Sommerhusudlejning. Hermed udvider Sol og Strand sine aktiviteter i Klitmøller med 150 sommerhuse.

”Vi har længe haft ambitioner om at udvide vores forretning i Klitmøller, hvilket hidtil har været svært, da Klitmøller Sommerhusudlejning har været en stærk, lokal udbyder. Derfor er vi tilfredse med, at vi har fået en aftale om overtagelse af virksomheden”, siger adm. direktør hos Sol og Strand Feriehusudlejning, Kaj Frederiksen.

Markedsføringsdelen er et af de områder, der bliver forbedret med opkøbet. Den nuværende markedsføring suppleres af Sol og Strands markedsførings- og afsætningskanaler, som blandt andet indebærer sociale medier, et nyhedsbrev med over 100.000 modtagere og kommunikation på seks sprog frem for to.

Sælgeren af Klitmøller Sommerhusudlejning, Bendt Grandjean-Thomsen, tilknyttes Sol og Strand som ekstern konsulent. Klitmøller Sommerhusudlejnings mangeårige medarbejder Anne Marie Thorup Nielsen forbliver ansat.

”Jeg har i 35 år drevet Klitmøller Sommerhusudlejning, men nu føler jeg, tiden er inde til andre gøremål. Jeg har sammen med gode medarbejdere opbygget et stærkt bureau og er endt med at være det største i Klitmøller”, siger den hidtidige ejer Bendt Grandjean-Thomsen.