Solid vækst for Emirates

emirates-a380.jpgEmirates Group havde en stigning i omsætningen på 12% til 12,9 milliarder dollars i første halvdel af regnskabsåret, der slutter 31. marts. Overskud efter skat var 607 millioner dollars – en stigning på 1%.

”Som største operatør i Dubai International fik vi også det største anslag mod bundlinjen, mens arbejdet med start- og landingsbanerne stod på i 80 dage. Men vi havde planer for at minimere påvirkningen og kan se vækst i løbet af de seks måneder på trods af udfordringerne,” siger Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, CEO i Emirates Airline and Group.

I de seks måneder har Gruppen udvidet antallet af medarbejdere med 5% til godt 79.000. Emirates Airlines har modtaget seks Airbus A380 og syv Boeing B777 i halvåret og yderligere 11 nye fly forventes leveret inden udgangen af regnskabsåret.

Emirates flyver i dag til mere end 146 destinationer i 83 lande mod 137 byer i 77 lande for et år siden.

I første halvår af regnskabsåret 2014-15 er Emirates Airlines overskud efter skat steget med 8% i forhold til sidste år til 514 millioner dollars. ASK voksede med 6,5%, mens RPK steg med 9,8% hvilket gav en load factor på 81,5% mod 79,2% for et år siden.

Flyselskabet havde 23,3 millioner passagerer, hvilket er en stigning på 8,4% i forhold til samme periode sidste år. Mængden af fragt steg med 5,4%.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.