Luxury Collection fra Novasol er fire- og femstjernede feriehuse med blandt andet høj standard på møbler, indretning, plads og komfort. Husene kan have pool, spabad, sauna eller en ekstraordinær udsigt eller beliggenhed. Pressefoto: Novasol.

Sommerhusudlejer klar med luksuskollektion

500 af Novasols 10.000 ferieboliger i Danmark skal markedsføres som Luxury Collection. Dermed tager Novasol konkurrencen op med blandt andet de tidligere ejere af Gaest.com og Expedia.

Husene i Luxury Collection tilbyder en samlet oplevelse af plads, komfort, indretning og beliggenhed, skriver Novasol i en pressemeddelelse. Disse ferieboliger skal ifølge Novasol blandt andet have de smukkeste udsigter, en eksklusiv indretning, pool, spa og masser af plads i sommerhuset.

Om baggrunden for det nye tiltag oplyser Novasol, at danskere og internationale gæster har den seneste sæson rejst og holdt ferie på nye måder og med en større interesse i at bo ekstraordinært.

Udlejningsvirksomheden tager med den nye kollektion af sommerhuse et nyt greb på feriehusudbuddet i Danmark, oplyser Novasol, der ejes via den amerikanske Awaze-koncern af kapitalfonden Platinum Equity.

Sommerhuset skal være mindst lige så lækkert som hjemmeadressen, og ferieboligen må gerne byde på wow-effekt. Det viser nye brugerundersøgelser, som Novasol har foretaget over efterspørgslens karakter, når der i år udlejes ferieboliger.

Nemt for gæster, der ønsker det ekstraordinære
I pressemeddelelsen siger Per Brogaard, kommerciel direktør hos Novasol:  ”Med vores nye kollektion vil vi synliggøre vores udbud af eksklusive boliger og gøre det nemt for de gæster, der går efter det ekstraordinære. Vi ønsker at tiltrække flere husejere med sommerhuse med ”det lille ekstra,” som de vil leje ud. Jo lækrere ens feriehus er, jo bedre mulighed for at udleje det har man.”

Rekordmange danskere har i år holdt sommerhusferie i Danmark, og Novasol har oplevet nye feriemønstre hos sine gæster de seneste sæsoner, ikke mindst hos yngre generationer.

En hovedtendens er, at man ønsker at bo mere luksuriøst end tidligere, og det er baggrunden for, at Novasol lancerer en helt ny kollektion af unikke huse på det danske marked.

Større forventning til kvalitet
”Gæsternes forventning til kvalitet er blevet større. Vores oplevelse er også, at vi denne sommer, hvor rigtigt mange danskere holdt ferie i Danmark, har fået helt nye gæster, som leder efter unikke feriehuse af ekstra høj kvalitet. Samlet er kundeinteressen blevet bredere, og det vil vi honorere,” siger Per Brogaard.

Luxury Collection er fire- og femstjernede feriehuse. Sommerhusene skal holde en ekstra høj standard på møbler, indretning, god plads og komfort. Husene må gerne have faciliteter som pool, spabad, sauna eller en ekstraordinær udsigt. Lige nu er cirka 500 af Novasols fire- og femstjernede feriehuse udvalgt til den nye kollektion.

Novasol nævner som eksempel sommerhus i Blåvand, som er udvalgt til den nye kollektion. Huset har indendørs pool, seks soveværelser, aktivitetsrum og udenfor både en basketball- og badmintonbane, legeplads og udendørs sauna.

Novasol er ifølge egne oplysninger Europas ledende virksomhed inden for ferieboligudlejning. Virksomheden har omkring 50.000 ferieboliger i 22 europæiske lande, her af næsten 10.000 i Danmark.

14,7 millioner overnatninger i år
Kun 40.000 af Danmarks 200.000 sommerhuse udlejes. Ifølge Feriehusudlejernes Brancheforening er der over 200.000 sommerhuse i Danmark, hvoraf cirka 40.000 udlejes af private danske sommerhusejere til turister.

I årets første otte måneder fra januar til og med august har der i alt været 14,7 millioner overnatninger i lejede danske sommerhuse og ferieboliger.

Dette tal er kun overgået i rekordåret 2019, hvor der var 15,1 millioner overnatninger i årets første otte måneder. Der er ved udgangen af august i år booket 46.000 flere husuger for resten af året end på samme tidspunkt i 2019, oplyste Danmarks Statistik forleden og tilføjede:

”Det tyder på, at overnatningstallet for 2021 kan overgå rekorden på 20,7 millioner overnatninger i 2019.”

Relaterede artikler:

Rejsegigant klar til nærkamp mod Airbnb

Danske millionærer bag nyt feriehusprojekt

Rekordmange danskere i lejede feriehuse