Sophia Loren døbte MSCs skib nr. 9

”Poesia er det 9. fartøj i vores flåde, som nu har nået en kapacitet på over en million sengepladser årligt. Skibet er på 22.000 m2 og har bl.a. 5 restauranter, 3 swimmingpools og godt 1.000 besætningsmedlemmer, så her er alt lagt til rette for vores gæster”, siger Claes Tamm, nordisk chef hos MSC Cruises.

MSC Poesia tog søndag på jomfrurejse til Venedig og skal i sommer sejle i det østlige Middelhav fra Venedig til bl.a. Istanbul, Dubrovnik og Izmir.

Den italienske skuespillerinde Sophia Loren døbte det nye skib, mens de kongelige højheder prins og prinsesse Michael af Kent var æresgæster.

MSC Poesia er på 93.000 tons med 1.275 kahytter og en kapacitet på 2.550 passagerer. Skibet er en kombination af sidste nyt inden for teknologi, elegante europæiske omgivelser, spændende underholdning og fremragende restauranter. MSC Poesia bliver søsterskib til MSC Orchestra og MSC Musica.

MSC Poesia er bygget hos Aker Yards i Frankrig efter den såkaldte Panamax-standard, som betyder, at skibet kan passere gennem Panama-kanalen.

Skrevet af web-redaktionen