South African Airways flytter til Terminal 2

South African Airways Airbus A340-600FLYSELSKABER: Star Alliance-selskaberne fortsætter med at rykke sammen i den nye Terminal 2 i London Heathrow. I går var turen kommet til South African Airways.

Terminal 2, også kendt som “The Queen’s Terminal,” bliver samlingspunkt for alle Star Alliance selskaberne i Heathrow og vil bl.a. tilbyde SAA’s passagerer meget smidigere transfers end tidligere. SAA Business Class passagerer vil have mulighed for at slappe af i en af de nye Star Alliance lounges.

“Vi er glade for at flytte til Terminal 2”, siger Patrick Menzies – nordisk salgschef for South African Airways og tilføjer: ”Vores passagerer vil nyde godt af den kortere transfertid mellem SAA og SAS samt alle de fantastiske butikker og spisesteder i T2.”

Hovedterminalen er forbundet, gennem en underjordisk korridor, til terminal 2B – en satellit terminal hvorfra SAA vil afgå.  SAA tilbyder 2 daglige non-stop afgange mellem London Heathrow og Johannesburg med forbindelser videre til over 30 destinations i det sydlige Afrika

I juni i år begyndte Star Alliance-selskaberne at samle sig i London Heathrows nye Terminal2 til ca. 25 milliarder kr. og arbejdsplads for 24.000. Mens de 23 af 28 Star Alliance-medlemmer, der i dag betjener Europas største lufthavn nu er fordelt på tre af lufthavnens fem terminaler, bliver det fremover anderledes.

Star-selskaberne har årligt 12 mio. passagerer i London Heathrow. Terminal 2 er bygget til 20 mio. rejsende om året og skal også huse Aer Lingus og Virgin Atlantic.

Star Alliance-medlemmerne har i dag 121 daglige flyvninger fra Heathrow til 45 lufthavne i 25 lande.