Spænd danseskoene på vuggende bølger

Columbus Club.

Columbus Club.

DANECRUISE: DFDS ser ud til at få stor succes med at stå til søs i april med Vild med Dans anført af et af landets mest populære orkestre.

Når Crown Seaways fredag den 15. april stævner ud fra København med kurs mod Oslo, kan passagererne formentlig føle sig hensat til efterårets fredage foran TV skærmen med Vild med Dans og Jens Werners begejstrede og belærende fremtræden.

Vel har landechef Kevin Helsinghof eller dansemus i hans stab ikke selv lovet at danse for, men de har fået den gode idé at arrangere det første danse cruise nogensinde på ruten efter bedste krydstogtmønster.

”Da det lykkedes os at få en aftale med The Antonelli Orchestra og Jens Werner, efter at vi et par år havde puslet med planerne, troede vi selv på succesen. Og den ser ud til at holde.

Allerede nu er 22 dansepar tilmeldt og 200 tilskuere booket til turen ud og hjem. Vi forventer at ramme 350 tilskuere og 30 dansepar i Columbus Club om bord. Så er der ikke plads til flere,” siger Kevin Helsinghof. Hertil kommer selvfølgelig alle andre passagerer på weekendcruise. Det skal nok blive festligt

Undervejs bliver der danseundervisning ved Jens Werner og dansekonkurrence med Thomas Evers, Mie Moltke og Mads Vad som dommere.

Nej, kaptajnen kommer næppe ned og danser med, som det nu og da sker på et krydstogtskib. Men man ved jo aldrig!