Spændende premiere i Forum

Mikkel Beha Erichsen er i Forum for at berette om sine rejseoplevelser.

Mikkel Beha Erichsen er i Forum for at berette om sine rejseoplevelser.

FERIEMESSE: Når Forum i morgen slår portene op til en helt ny feriemesse, er det på mange måder et dristigt forsøg på at føre de store messer i Bella Center videre i et helt andet koncept. Op mod et par tusinde har købt billet på forhånd.

Det må komme an på en prøve. Der er en god bid vej fra de helt store år tredje uge i januar i Bella Center, og til den feriemesse, som i morgen kl. 10 åbner i Forum. Men der er måske alligevel ikke langt, fra det vi oplevede i fjor, til den mere intensive messe, som kun fokuserer på ferie i udlandet, gastronomi og oplevelser.

Ud er røget camping, golf, dansk ferie og meget andet. Åbningstiden er to gange syv timer lørdag og søndag. Til gengæld kan man få andet og mere end en rød pølse til familieudflugten. Samt opleve en masse efter hvad programmet lover. Stribevis af rejseforedrag, film og initiativer på standene, bemandet med et sagkyndigt personale. Næppe mange af typen, der blot er kommet for at stange et program ud.

Naturligvis er det også en test. Går det godt, kan man vente en endnu større næste år. Måske går det ligesom med bogmessen. Den startede også i Forum og voksede sig til sidst så stor, at den er havnet i Bella Center.

Der er åbent fra kl. 10 til 17 lørdag og søndag. Der er mere end 350 deltagere til en kæmpe branchefest, som en start allerede i aften.