Spies får ny græsk destination

spies thassos grækenland ferieTURISME: Grækenlands skrantende økonomi kan ikke rokke ved, at landet er en af danskernes feriefavoritter. Sidste år holdt 255.095 danskere ferie i landet – 15.936 flere end året før. Nu er Spies i Danmark klar med ny græsk destination.

Spies har på nuværende tidspunkt solgt 15 pct. flere sommerrejser til Grækenland end på samme tid i fjor. Derfor udvider man nu udbuddet med Thassos – Grækenlands nordligste ø i Det Ægæiske Hav med ca. 14.000 indbyggere. Selskabet er ene om at flyve til Kavala fra 25. maj til midten af september med nye A321-fly fra Thomas Cook Airlines.

”Thassos er blandt grækernes feriefavoritter. Det er med til at fastholde den helt specielle græske ø-stemning med små tavernaer og hyggelige familiedrevne pensioner. Når det kombineres med fine sandstrande, kan man ikke forlange det meget bedre,” siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Selskabet anbefaler, at man lejer en bil på den 379 km2 store ø og besøger de små byer Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Potamias og hovedbyen Thassos by. På øen har Spies alt fra små lejlighedshoteller, familieanlæg til design- eller boutiquehoteller.

I alt tilbyder Spies ca. 30 hoteller på fem rejsemål på Thassos (Golden Beach, Potos, Limineria, Skala Rachoni og Thassos by).