Spies får nye ferieresorts i Kap Verde

Det er populært med direkte adgang til poolen fra ens egen lejlighed. Det bliver der rig lejlighed til på voksenhotellet Sunprime til venstre for ’skibet’ i midten og Sunwing Resorts til højre.

Rejsekoncernen satser på de nye vinterrejsemål og er ved at opføre et nyt kompleks med et Sunwing og et Sunprime hotel på tropeøen.

Spies nye vinterrejsemål er blevet rigtig godt modtaget og lige nu er ca. 85% af vinterens rejser solgt og selskabet, som er en del af rejsekoncernen Thomas Cook, satser på endnu flere danske turister til det lille ø-rige.

Koncernen opfører to nye ferieresorts på øen Sal, som er centrum for Kap Verdes turisme. Der er god plads på de brede sandstrande, og det skal der blive ved med at være. De lokale myndigheder er bevidst om, hvordan og hvor meget udbygningen skal være. For eksempel må man ikke bygge over tre etager.

”De nye resorts ligger på stranden på øens sydspids med mere end 180 graders havudsigt og gåafstand til den lille charmerede by, Santa Maria. Der bliver 600 værelser i komplekset. 312 værelser i en selvstændig afdeling til familieresortet Sunwing og 282 i delen med voksenhotellet Sunprime, fortæller kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

”Kap Verde består af ti øer, hvoraf ni er beboede. Det er Sal og Boavista, der har turismen og de brede hvide sandstrande. Øerne er også mere tørre end de øvrige med en fascinerende ørkenagtig natur. Man kan opleve fatamorgana på den nordlige del af Sal”, fortæller Torben Andersen.

Spies regner med, at de to nye ferieresorts vil være færdige først i 2019.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.