Spies får nye ferieresorts i Kap Verde

Det er populært med direkte adgang til poolen fra ens egen lejlighed. Det bliver der rig lejlighed til på voksenhotellet Sunprime til venstre for ’skibet’ i midten og Sunwing Resorts til højre.

Rejsekoncernen satser på de nye vinterrejsemål og er ved at opføre et nyt kompleks med et Sunwing og et Sunprime hotel på tropeøen.

Spies nye vinterrejsemål er blevet rigtig godt modtaget og lige nu er ca. 85% af vinterens rejser solgt og selskabet, som er en del af rejsekoncernen Thomas Cook, satser på endnu flere danske turister til det lille ø-rige.

Koncernen opfører to nye ferieresorts på øen Sal, som er centrum for Kap Verdes turisme. Der er god plads på de brede sandstrande, og det skal der blive ved med at være. De lokale myndigheder er bevidst om, hvordan og hvor meget udbygningen skal være. For eksempel må man ikke bygge over tre etager.

”De nye resorts ligger på stranden på øens sydspids med mere end 180 graders havudsigt og gåafstand til den lille charmerede by, Santa Maria. Der bliver 600 værelser i komplekset. 312 værelser i en selvstændig afdeling til familieresortet Sunwing og 282 i delen med voksenhotellet Sunprime, fortæller kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

”Kap Verde består af ti øer, hvoraf ni er beboede. Det er Sal og Boavista, der har turismen og de brede hvide sandstrande. Øerne er også mere tørre end de øvrige med en fascinerende ørkenagtig natur. Man kan opleve fatamorgana på den nordlige del af Sal”, fortæller Torben Andersen.

Spies regner med, at de to nye ferieresorts vil være færdige først i 2019.