Spies-gæster slipper for kø i lufthavnen

1

spies check-in ferieLUFTFART: En lang kø ved indtjekningsskranken i lufthavnen er ikke optimal afslutning på en ferie. Men nu afskaffer Spies’ flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, køerne – hvis man holder ferie på et af selskabets 11 Sunwing Family Resorts eller et af de 13 Sunprime Hotels.

Her kan man tjekke ind i hotellets reception og tilbringe feriens sidste timer ved poolen i stedet for i lufthavnen.

I dag tjekker 10 pct. af flyselskabets gæster ind på deres hotel – et tal, som de næste to år forventes at stige til ca. 15 pct.

”På hjemrejsedagen rykker vores ansatte ind på hotellerne med boardingkort til alle gæster, som kan aflevere deres bagage i receptionen. I plomberede lastvogne køres bagagen til vores fly, og gæsterne ser først deres kufferter på bagagebåndet i København, Billund, Aalborg, Odense eller Rønne,” siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies og Thomas Cook Airlines.

Gæsterne fra koncepthotellerne køres uden stop ved andre hoteller direkte til og fra lufthavnen. Her kan de hoppe køerne over og gå direkte via sikkerhedskontrollen til deres fly.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Spies-gæster slipper for kø i lufthavnen"

Notify of
avatar
Peter
Peter
Jeg mener at SAS hotellerne i København & Amager på et tidspunkt havde en tilsvarende ordning. Man kunne tjekke sin bagage ind om morgenen, tage til dagens møder i byen, og derfra til Lufthavnen. Disney har taget ordningen et skridt videre: ugen før afrejse hjemmefra får man særlige bagagemærker. Så tager de kufferten i Orlando, og bringer den op til ens hotelværelse. Det er altså lækkert at rejsen, om det så er ferie eller forretning, ikke skal bruges på at gå rundt med tung bagage og stå i kø med den. Jeg forstår ikke at den danske krydstogs havn ikke… Read more »
wpDiscuz