Spies klar til Folkemødet

0

spies valgbusTURISME: På denne måneds Folkemøde tilbyder Spies bornholmere at stemme om hvilket rejsemål, de 10. oktober vil have direkte fly til. Apropos Folkemødet, så er der stadig ledige feriehuse på Bornholm.

Folkemødet på Bornholm er en hyldest til demokratiet og retten til frie valg. Og den mulighed får de 39.756 indbyggere under Folkemødet 16-19. juni.

Her sender Danmarks største charterrejsebureau, Spies, i fire dage en valgbus til seks bornholmske byer. Ud over musikeren Tobias Trier medbringer bussen stemmeboks og valgurne. Bornholmerne kan så vælge mellem Fuerteventura, Egypten/Hurghada, Tenerife, Bulgarien og Dalaman i Tyrkiet.

”Efter besøgene i de seks byer, tæller vi stemmerne op. Rejsemålet med flest stemmer, sætter vi på programmet med afgang 10. oktober, hvor vi flyver direkte fra Bornholm,” siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Apropos Folkemødet, så melder Feriehusudlejernes Brancheforening, at der stadig er ledige ferieboliger i perioden.

I alt var der i fredags 169 feriehuse til udlejning med samlet over 1.000 ledige senge under Folkemødet 16-19. juni. Men dog ikke meget tæt på Allinge.

”Der er måske en misforstået opfattelse af, at der er langt fra Dueodde og Pedersker i syd til Allinge og Sandvig i nord, hvor Folkemødet foregår, men der er en glimrende busservice,” siger Carlos Villaro Lassen, direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening.

Sidste år var der over 100.000 besøgende og 38.500 overnatninger ifølge Destination Bornholm, som er medarrangør af Folkemødet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz