Spies svigter ikke Lesbos og Kos

0

kos spiesCHARTER: Der udbydes igen 4.000 rejser til Lesbos fra maj, og salget holder trit med i år og matcher efterspørgslen på de andre græske øer – også til en anden ”flygtningeø” som Kos.

Der er ingen vaklen i geledderne hos Spies i forhold til græske øer som Lesbos og Kos på trods af, at internationale gæster fra andre lande falder fra og senest har Bravo Tours besluttet at stoppe.

”Vi udbyder 4.000 rejser til Lesbos fra maj. Vi har solgt 10 procent, det er fire pladser færre end på samme tidspunkt i fjor,” siger informationschef Torben Andersen.

Spies og Thomas Cook Airlines har haft en belægning på 99,6 procent i år, bl.a. fordi danskere har været nogle af de flittigste til at tage med på nødhjælpsarbejde. De samme forhold gælder til Kos, som også har måttet modtage mange flygtninge.

”Spies har fløjet i mange år til Lesbos og har et stort stampublikum. BravoTours har kun haft rejsemålene sidste sommer fra Billund og Aalborg. Det kan også være en forklaring,” siger Torben Andersen.

Han fortsætter: ” Vi har fået en henvendelse fra en gruppe danske sygeplejersker og skuespillere. De vil også hjælpe til med at få fyldte fly til Lesbos. De synes det er en katastrofe for øen og dens indbyggere, hvis charterarrangører vender dem ryggen. Det vil vi gå langt for ikke at gøre.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz