Stærk udvikling for SAS europatrafik

I juli rejste totalt 2,8 millioner med SAS. Det er det største antal passagerer nogensinde for en juli måned. Den forøgede produktion på fritidsorienterede destinationer er blevet godt modtaget og bidrog til at SAS europatrafik steg med ca 9% i juli.

Trafikudviklingen var positiv og aldrig tidligere har så mange rejst med SAS i en juli måned. Også på SAS interkontinentale ruter var der flere passagerer end nogensinde tidligere i en enkelt måned.

SAS øgede i juli sin totale trafik med over 6%. Væksten var størst på de europæiske ruter med en stærk respons fra fritidsrejsende, hvor trafikken steg med over 15%. På de interkontinentale ruter steg trafikken med 6% og på indenrigsruterne var væksten knap 2%.

”Det er glædeligt, at vores udvidede produktion har fået en så positiv modtagelse, og at flere rejsende end tidligere har valgt at rejse med SAS såvel i Europa som interkontinentalt. Det viser, at vores tilbud er både attraktive og konkurrencekraftige”, siger Rickard Gustafson, koncernchef i SAS.

RPK steg med 6,7% og ASK med 8,8%. Load factor faldt med 1,7 procentpoint til 86,5%. Yield steg med 2% omens PASK var uændret i forhold til juli sidste år.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.