Stærkt 2013 for Grønlands Rejsebureau

grønlandPå generalforsamlingen i Grønlands Rejsebureau kunne adm. direktør, Peter Bastrup, præsentere et overskud før skat på 4,5 millioner kroner. Overskuddet efter skat blev på 2,8millioner.

”Den øgede omsætning kommer primært fra nye erhvervs- og privatkunder i Grønland og Danmark. Specielt kunderne i Grønland er ved at få øje på det produkt, Grønlands Rejsebureau tilbyder”, siger han.

På turismesiden er der fremgang i antallet af udenlandske kunder, og her har Grønlands Rejsebureau haft en vækst på 18%. Der har været en stigning på 57% fra 2013 til 2014, når det gælder turister i foråret inden højsæsonen.

Peter Bastrup: ”Vi vil udnytte disse positive tendenser og sammen med den øvrige Air Greenland koncern øge vores salgsindsats på markederne udenfor Danmark og indsatsen for at tiltrække endnu flere turister i skuldersæsonen”.

Det har de seneste to år været muligt at booke turistrejser online på Grønlands Rejsebureaus hjemmeside. I 2013 blev 35% af alle turistrejser solgt online. Grønlands Rejsebureau forventer, at den positive trend fortsætter i 2014.