Star Tour med rekordomsætning

Birthe Madsen.

Birthe Madsen.

Star Tours årsregnskab viser rekord i antal kunder og i omsætningen, der er 1,5 milliarder kroner mod 1.4 milliarder sidste regnskabsår.

Til gengæld er årets resultat før skat reduceret fra 64,1 millioner sidste år til 40,4 millioner kroner i år. Det skyldes ifølge selskabet prisstigninger på fly og hoteller, investeringer i service og tilgængelighed, samt en god, dansk sommer.

”258.400 danskere valgte at rejse med os i regnskabsåret. Det er en stigning på 7,5% i forhold til året før, og rekord i selskabets historie”, siger adm. direktør Birthe Madsen.

Star Tour er en del af TUI Nordic, og bidrager til det samlede nordiske rekordresultat ved at udnytte egen flyflåde og egne hoteller maksimalt.

”Vores danske resultat er påvirket af investereringer i vores egne Blue Village hoteller til børnefamilier og Blue Couples til voksne, der rejser uden børn, samt på TUIfly Nordic. Det betyder flere pladser på det samlede marked, hvilket gør rejserne billigere. Desuden har vi udvidet vores tilgængelighed på tlf. i Danmark med 50% og har aldrig haft flere guider ansat”, siger Birthe Madsen.

TUI Nordic kommer ud med rekordregnskab. Årets resultat før skat er på 807 millioner svenske kroner mod 741 millioner året før.