Stille påske på de græske øer

CHARTERREJSER: I år falder den danske og den græske påske med en måneds mellemrum med det resultat, at hotellerne står næsten tomme i sidste uge i marts. Herefter skilles vandene. De fleste charterselskaber venter endnu nogle uger, men Bravo Tours sætter fuld fart på – og har udsolgt.

”Det bliver en stille påskeuge i marts i år her på Rhodos,” siger en lokal kilde til standby.dk. Den græske påske er ofte faldet sammen med den danske, men i år er den græske ikke før i begyndelsen af maj. Derfor er der hverken danske eller græske gæster til hotellerne på Kreta og Rhodos og alle de mindre græske ferieøer i de to kommende uger.

Hverken Spies, Star Tour eller Apollo Rejser har planlagt rejser til de populære øer før i slutningen af april. De fortsætter med de mere solsikre mål længere væk som De Kanariske Øer. Heller ikke Mallorca er noget hit i april.

”Vi har valgt at gå en helt anden vej,” fortæller pressechef Bent Bernardi Sørensen fra Bravo Tours. Allerede 4. april sender vi tre fly af sted, to til Rhodos og et til Kreta. Få dage senere er der afgang for endnu to fly til Kreta og i ugen derefter tre til både Rhodos og Kreta.

Det bedste ved det hele er, at de tre første afgange stort set er udsolgte. Det beviser, at vi så rigtigt ved at starte op til de græske øer tidligere end andre. Det betød da for resten også, at vi fik nogle rigtig gode hotelpriser,” slutter han.