Større suiter på first class

Boeing-777-300ER-v2

Emirates nye first class kabiner får debut på selskabets Boeing 777-333ER.

Emirates otte private suiter er på nuværende tidspunkt i en 1-2-1 opstilling, men på Dubai Air Show i november, bliver de nye suiter præsenteret. Her vil der blot være seks i et 1-1-1 setup.

“Vores produkter og tjenester bliver løbende forbedret og udvidet på tværs af klasserne. Men fra november vil vores kunder på Emirates’ nye 777’er finde en nyskabelse, der tager oplevelsen til det næste niveau. Alle kabiner får et helt nyt look, og vi er glade for at kunne vise resultaterne af års planlægning og udvikling i den samlede Emirates 777-oplevelse,” siger Tim Clark, koncerndirektør for Emirates.

Der findes endnu ikke billeder af de nye private suiter, men Emirates har tidligere sammenlignet dem med en førsteklasses luksus-togkabine fremfor en flykabine. Emirates var det første flyselskab til at have brusebad, private suiter og og bar ombord på deres A380’er.

Emirates er verdens største operatør af Boeing 777 med en flåde på 162 af de moderne wide-body fly på ruter til seks kontinenter fra deres hub i Dubai. På selskabets rute mellem København og Dubai flyver passagererne med Airbus A380.