Apollo oplever lige nu ekstra stor efterspørgsel på træningsrejser. PR-foto.

Stor efterspørgsel får rejsearrangør på instruktørjagt

En femdobling i salg af sports- og træningsrejser betyder, at charterarrangøren Apollo kigger efter flere instruktører. I år forventer Apollo over 300 sportsarrangementer på sine sportshoteller.

Træningsrejser er en af årets største rejsetrends. For Apollo, Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør, betyder det, at man lige nu oplever rekordstor efterspørgsel på rejseformen. Sammenlignet med sidste år er efterspørgslen femdoblet, skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Derfor går Apollo nu på jagt til instruktører til charterbureauets træningsrejser, Apollo Sports og Playitas-hotellerne. Under Apollo Sports ligger ni sportshoteller, hvoraf seks hører under Playitas-varemærket.

’’Apollo Sports er vores klart hurtigst voksende hotelkoncept. Vi har allerede nu Nordens bredeste udvalg af rendyrkede træningshoteller og hold, og vi arbejder konstant på at udvikle os. Dog er det altafgørende, at vi får flere instruktører med på rejsen, der brænder lige så meget for træningsrejser som os, hvis vi skal tage konceptet til nye højder,’’ siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo i Danmark.

Apollo oplyser, at man regner med, at 100.000 gæster holder ferie på et af virksomhedens sportshoteller i år.

Træningsrejser for seniorer
Sidste år lancerede Apollo nicheproduktet Apollo Sports | Solo Senior med tilbud om solorejser til segmentet af plus 60-årige.

Apollo har tidligere oplyst, at 40 procent af danskerne bor alene, og at man ser et attraktivt marked i målgruppen af enlige seniorer.

”Vi fandt ud af, at de seniorer, vi taler med i andre sammenhænge, er meget mere aktive, end vi troede. Udover muligheden for at træne, dyrke yoga, meditation og så videre, har vi også i det nye nicheprodukt indlagt et element af socialt samvær,” udtalte Glenn Bisgaard til Standby.dk tilbage i november 2022.

Dengang oplyste Apollo, at man regner med at et par tusinde seniorer vil tage på træningsferie om året. Charterbureauet regner primært med at sælge ferie til seniorer på sportshoteller på blandt andet Fuerteventura, flere græske rejsemål, Madeira samt et i Egypten.

Apollo, ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet også specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Stor charterarrangør får nicheprodukt til seniorer

Rejsearrangørforening tvivler på nyt rejsekoncept

Startup-rejsearrangør vil indtage Storbritannien