Stor hotelaktør styrker salgsafdeling

Gitte Nødskov – i midten - i 2012, da USA’s daværende udenrigsminister, Hillary Clinton, boede på Marriott-hotellet i København.

Gitte Nødskov – i midten – i 2012, da USA’s daværende udenrigsminister, Hillary Clinton, boede på Marriott-hotellet i København.

HOTELLER: BC Hospitality Group med Københavns to Marriott-hoteller og hotel Crowne Plaza plus Bella Center og Forum Copenhagen styrker fælles salgsafdeling. Kendt profil i spidsen for salgsteam, der bl.a. kan tilbyde 1.579 hotelværelser.

Salgs- og marketingsdirektør for Copenhagen Marriott Hotel, Gitte Nødskov, bliver fra næste måned salgsdirektør i BC Hospitality Group med titel af Director of Sales for Proactive Sales. Hun har været på Marriott-hotellet i København siden 2010 og vil stadig være salgsansvarlig for hotellet, men får nu bl.a. også salgsansvaret for BCHG’s foreløbig to andre hoteller.

Marriott Copenhagen, som BCHG for nylig overtog og driver videre som et Marriott-hotel, er Danmarks største 5-stjernede hotel med 401 værelser, hertil kommer 4-stjernede Crowne Plaza med 366 værelser, mens AC (by Marriott) Hotel Bella Sky Copenhagen som Danmarks største hotel har 812 værelser.

Gitte Nødskov får fra starten af april kontor i Bella Center. ”Her bliver jeg ansvarlig for salgsafdelingen, de tre hoteller plus f.eks. møde- og konferencemulighederne i Comwell Conference Center Copenhagen (under samme tag som Bella Center, red). Afdelingen har 11 medarbejdere med teams med ansvar for salg af MICE, corporate og leisure. Det styrker vores salgsmuligheder at vi f.eks. kan tilbyde to Marriott-varemærker i København,” sagde Gitte Nødskov søndag til standby.dk

Gitte Nødskovs chef er Karen van Rijn, øverste salgsdirektør for hele BC Hospitality Group.

Gitte Nødskov begyndte i hotelbranchen i 1991 hos Arp-Hansen, Københavns største hotelkæde. Hun fortsatte til 5-stjernede d’Angleterre, hvor hun i ti år bl.a. var salgschef. I 2005 blev hun hentet til Radisson Scandinavia i København som salgschef og senere salgsdirektør for også Royal Hotel inden hun i 2010 kom til Marriott.

Koncernchef for BC Hospitality Group, Allan Agerholm, sagde i går til standby.dk:  ”BCHG har samlet alt salgsarbejde, markedsføring osv. centralt i en afdeling, der kan sælge BCHG’s produkter på tværs af hele butikken. Dermed har vores sælgere flere muligheder med på salgsbesøg og kunderne skal tale med færre af vores sælgere.”

For at få den nye salgsafdeling på plads, har BC Hospitality Group sagt farvel ”til nogle få tidligere Marriott-medarbejdere,” siger Allan Agerholm.

BC Hospitality Group forventer i år at omsætte for 1,1 milliarder kr. De tre hoteller omsætter for ca. 600 mio. kr. og er dermed gruppens største forretningsområde; selve Bella Center har ”kun” 20 pct. af den samlede omsætning i BC Hospitality Group-gruppen.

BCHG er en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer og messer. Den består indtil videre foruden de tre hoteller af: Bella Center, Comwell Conference Center (under samme tag som Bella Center) og Forum Copenhagen med plads til 10.000 tilskuere til messer og udstillinger, store middage mm.