Stor hotelkæde fyrer kendt direktør

Gitte Nødskov.

Gitte Nødskov.

HOTELLER: Københavns næststørste hotelgruppe i værelser har opsagt sin kendte Director of Sales som følge af ”omstrukturering” – den tidligere salgsdirektør har ”ingen kommentarer” til opsigelsen.

Bella Centers BC Hospitality Group med bl.a. Københavns to Marriott-hoteller og hotel Crowne Plaza gjorde i april sidste år Gitte Nødskov til salgsdirektør i BC Hospitality Group med titel af Director of Sales for Proactive Sales. Men det job er hun nu opsagt fra, erfarer standby.dk fra flere branchekilder.

Gitte Nødskov havde i aftes ”ingen kommentarer” til sin opsigelse, mens koncernchef i BC Hospitality Group, Allan Agerholm, sagde til standby.dk: ”Vi har gennemført omstrukturering af vores salgsafdeling. Den betyder desværre, at bl.a. Gitte ikke mere er del af teamet.”

I alt har de tre hoteller i Bella Center-gruppen 1.579 hotelværelser. Det gør den til Københavns næststørste hotelgruppe, kun overgået af Arp-Hansen.

Gitte Nødskov fik sit nu tidligere job i april sidste år i forbindelse med, at BC Hospitality Group styrkede sin fælles salgsafdeling. Hun havde indtil da siden 2010 været salgs- og marketingdirektør for Copenhagen Marriott Hotel, Danmarks største 5-stjernede hotel med 402 værelser.

BC Hospitality Group overtog officielt Marriott Copenhagen i starten af sidste år for angiveligt over en halv milliard kr. De to andre hoteller i BCHG er de 4-stjernede AC (by Marriott) Hotel Bella Sky Copenhagen, Danmarks største hotel, med 812 værelser, og Crowne Plaza, også i Ørestad, med 366 værelser.

Gitte Nødskov sagde i marts sidste år til standby.dk: ”Jeg får fra april kontor i Bella Center. Her bliver jeg ansvarlig for salgsafdelingen, de tre hoteller plus f.eks. møde- og konferencemulighederne i Comwell Conference Center Copenhagen (under samme tag som Bella Center, red).”

Gitte Nødskov begyndte i hotelbranchen i 1991 hos Arp-Hansen, Københavns største hotelkæde. Hun blev headhuntet til 5-stjernede d’Angleterre, hvor hun i ti år bl.a. var salgschef. I 2005 blev hun hentet til Radisson Scandinavia i København som salgschef og senere salgsdirektør for også Royal Hotel. I 2010 kom hun til Marriott.

BC Hospitality Group omsætter på den anden siden af en milliard kr., ca. 60 pct. af omsætningen kommer fra de tre hoteller. BCHG er en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer og messer.