Kannikegade 18 er Kilroys nye base i Aarhus, hvor rejsebureauet har ekspansionsplaner. PR-foto: Kilroy.

Stort rejsebureau får større kontor i Aarhus

Kilroy har siden pandemien fordoblet antal ansatte i Aarhus. Dermed har det store rejsebureau fået behov for større kontor; det åbner næste uge i Kannikegade. ”Vi vil være en større faktor i Jylland.”

Onsdag i næste uge tager Kilroy officielt sit nyt kontor i Aarhus i brug – efter flytningen på en lille kilometer fra Fredensgade 40 til den nye adresse i Kannikegade 18. Der loves en housewarming i løbet af januar.

Kilroy skulle have større lokaler i det aarhusianske, oplyser rejsebureauet i en pressemeddelelse. Baggrunden er blandt andet, at efter pandemien er der igen blevet brug for flere medarbejdere – tallet er steget fra fire til nu otte under ledelse af teamleder Simon Kristiansen.

Kilroys specialområder er backpacker-rejser til blandt andet unge og studerende, skræddersyede ferier og så videre.

I pressemeddelelsen skriver Kilroy, at siden genopretningen fra pandemien har rejsebureauet oplevet stor efterspørgsel på rejser – også på kontoret i Aarhus. ”Med afsæt i det aarhusianske opland har vi nu flere medarbejdere i Kilroy Aarhus end nogensinde før, og vi er ikke færdige endnu,” hedder der i pressemeddelelsen som tilføjer:

”For at give vores voksende kundebase i Øst- og Nordjylland endnu bedre muligheder for at drage på skræddersyede rejser til størstedelen af verden, flytter Kilroy derfor til større lokaler.”

”Vil være en større faktor i Jylland end hidtil”
Med den nye lokation i Kannikegade kommer vi endnu tættere på vores målgruppe. Og i det nye kontor vil vi være i stand til at holde større events som rejseforedrag og rejsequizzer, samt deltage i aarhusianske events som Aarhus Festuge, oplyses det.

Kilroy skriver også, at ”med vores nye kontor stiler vi efter at blive en større faktor i Jylland end hidtil, samt sikre vores position som de unges foretrukne rejseselskab til unikke rejseoplevelser.”

Vi ser frem til at invitere til housewarming i løbet af januar, oplyses det.

Kilroy har rejsebureauer i otte lande
Kilroy International ejer i Danmark også rejsebureauet Benns i Holstebro og Jysk Rejsebureau, der har hovedkontor i netop Aarhus.

I efteråret åbnede Kilroy i Bristol i Storbritannien. Dermed er ungdomsrejsekoncernen Kilroy på otte lande markeder: Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island samt Belgien, Holland og altså også Storbritannien.

Samlet fik hele Kilroy-koncernen sidste år en omsætning på sine på det tidspunkt syv markeder på 1,2 milliarder. I 2019, året før pandemien, var koncernomsætningen 1,7 milliarder kroner. Det blev i 2022 til et overskud efter skat på 40,5 millioner kroner.

Sidste år var 65 procent af rejsebureauerne i Kilroy-koncernens totale omsætning i Danmark, Norge havde 12 procent og Holland otte procent. I alt har koncernen over 300 medarbejdere på sine nu otte landemarkeder.

Kilroy Groups historie går tilbage til SSTS, Scandinavian Student Travel Service, en sammenslutning af nordiske rejseselskaber stiftet af nordiske studenterorganisationer. SSTS havde som formål at samle indkøb af flybilletter og gøre dem tilgængelige for studerende.

 

Relaterede artikler:

Stor dansk rejsekoncern fejrede 25-årsjubilarer

Kilroy-koncernen tilbage til tocifret millionoverskud

Derfor giver Jysk Rejsebureaus nye filialkontor mening