Stort rejsebureau søger flere ansatte

TURISME: Et af Danmarks største rejsebureauer med kontorer i fire byer har travlt og søger nu nye medarbejdere til de fire danske kontorer.

Jysk Rejsebureau er i Herning, København, Aalborg og i Aarhus, hvor rejsebureauet startede. Foreløbig har det knap 85 medarbejdere, heraf 50 i Aarhus, mens der er otte i såvel Herning som København som 15 i Aalborg.

Men nu søger Jysk Rejsebureau via bl.a. standby.dk og takeoff.dk efter en eller flere nye medarbejdere til alle fire kontorer.

”Vi kan alle steder gøre plads til nye kolleger. Vi behøver ikke nødvendigvis nye medarbejdere til alle fire kontorer, men det ville være fedt, hvis de rigtige kandidater melder sig. For vi har travlt, og det går godt, så nu scanner vi markedet og ser, hvad der dukker op,” siger salgschef i Jysk Rejsebureau, Lars Møller Christiansen, til standby.dk

Han tilføjer, at rejsebureauet også får nye medarbejdere ved at tage folk med interesse for rejsebranchen ind, selv om de ikke har rejsebureauerfaring ”og så lærer vi dem op fra bunden.”

Lars Møller Christiansen siger, at det er en vigtig del af rejsebureauets koncept at kunne være i øjenkontakt med sine kunder.

”Derfor er vi glade for at være med på Ferie for Alle i Messecenter Herning. Her møder vi et meget interesseret publikum,” siger Lars Møller Christiansen og tilføjer, at Jysk Rejsebureau ikke i øjeblikket har planer om at åbne nye kontorer.

Omvendt har bureauet for nylig fået et dobbelt så stort kontor i Aalborg, hvor det nu har adresse på Vesterbro i den centrale del af Limfjordsbyen.

Jysk Rejsebureau laver primært oversøiske individuelle rejser, men gruppeafdelingen kan også klare rejser indenfor Europa.

”Vi regner med ca. 20.000 kunder i år, en organisk stigning på ca. ti procent i forhold til sidste år. På de mest sælgende områder ser vi stor søgning på klassiske USA-rejser, men også rejser til Japan, Indonesien og Stillehavs-regionen,” siger Lars Møller Christiansen.

Jysk Rejsebureau omsætter årligt for over 200 mio. kr. Det er del af Horizon-gruppen, der også tæller Kilroy Travels Denmark. Gruppen omsatte forrige år samlet for ca. en halv milliard kr. og havde overskud på 15,3 mio. kr.