Stort rykind til reception

Fra Atlantic Links-reception i går, fra venstre Sandra Plesner Weinert, adm. direktør for Guldsmeden Hotels, Atlantic Links ejer, Karin Gert Nielsen og Charlotte Lindholm, Atlantic Links første medarbejder, der i dag er hos Profil Rejser.

Fra Atlantic Links-reception i går, fra venstre Sandra Plesner Weinert, adm. direktør for Guldsmeden Hotels, Atlantic Links ejer, Karin Gert Nielsen og Charlotte Lindholm, Atlantic Links første medarbejder, der i dag er hos Profil Rejser.

TURISME: Danske Atlantic Link fejrede i går 15 års fødselsdag ved stor sammenkomst på Guldsmed-hotel i København.

”Næppe mange havde ved vores start i 2001 troet, at det ville lykkes for Atlantic Link. For fem år siden havde vi seks medarbejdere, nu har vi det dobbelte – og Atlantic Link har siden sin start haft motto om at gøre os umage og opføre sig ordentligt.”

Det sagde Atlantic Links grundlægger og adm. direktør, Karin Gert Nielsen, i går ved receptionen for hendes turismebureau, Atlantic Link, der fejrede sin 15 års fødselsdag. Receptionen i København blev holdt på Guldsmeden Hotel Axel, der sidste år vandt prisen som Bedste Hotel i Danmark ved Danish Travel Award.

Atlantic Link, der repræsenterer en imponerende række turismefirmaer i USA og Europa, er Nordens største indenfor sit speciale.

Atlantic Links grundlægger, ejer og direktør, Karin Gert Nielsen, startede for 15 år siden firmaet ud fra den idé, at amerikanske stater skulle markedsføres uden for USA. I dag repræsenterer Atlantic Link turisme i Skandinavien og Finland for delstater i USA og bl.a. hotelkæder i USA og Europa.

Det blev en hård begyndelse, da Atlantic Link startede i den svære tid efter terrorangrebet i USA, 11. september 2001. Der gik seks år før der var økonomi til at ansætte den første medarbejder, Charlotte Lindholm, hun er i dag produktchef hos Profil Rejser.

“Jeg stod i starten alene med idéen, men troede på konceptet,” siger Karin Gert Nielsen.

Med 12 medarbejdere er Atlantic Link nu størst i Norden indenfor sit speciale. Det repræsenterer en række aktører inden for turismevirksomheder, der ikke har egne ansatte i Skandinavien. Atlantic Link laver PR, salg og marketing for sine kunder til – og for – rejseindustrien i Norden. Kunderne er primært destinationer og hotelkæder.

Eneste område, Atlantic Link har holdt sig fra, er luftfart. Men bureauet med hovedkontor ved Strøget i København, har dog de seneste år fået kunder inden for transport, krydstogtrederiet Silversea og det canadiske jernbaneselskab Rocky Mountaineer.

Atlantic Links grundlægger, Karin Gert Nielsen, begyndte i rejsebranchen som turistguide i det daværende Jugoslavien, blev elev i et lille rejsebureau i Aarhus og kom siden til rejsebureauer som Benns, Stjernegaard, Tjæreborg og til sidst Team Travel som marketing- og produktionschef.