Stort rykind til reception

Brian Holm Otte, til venstre, med nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, hans business-partner, June Nielsen, og Thai Airways salgsdirektør, Flemming Sonne.

Brian Holm Otte, til venstre, med nordisk chef for Brussels Airlines, Helle Lydum Pedersen, hans business-partner, June Nielsen, og Thai Airways salgsdirektør, Flemming Sonne.

REJSEBUREAUER: Der var mange repræsentanter fra bl.a. flyselskaber, da ildsjæl i den danske rejsebranche, medejer af InterTravel, Brian Holm Otte, i går fejrede sine 25 første år i den danske rejsebranche.

Det begyndte med en cykeltur Jorden Rundt i 1989/90. I dag 48-årige Brian Holm Ottes cykeltur var drevet af eventyrlyst, men blev også brugt til i samarbejde med WWF, Verdensnaturfonden, at skabe opmærksomhed omkring WWF’s arbejde for at redde orangutangerne på Borneo og Sumatra.

Turen gjorde at Brian Holm Otte søgte ind i rejsebranchen, og han begyndte 1. september 1991 hos InterTravel. I 2004 købte han med June Nielsen rejsebureauet som de i dag driver på Godthåbsvej på Frederiksberg ved København.

I går blev de første 25 år med Life of Brian i den danske rejsebranche fejret ved hyggelig og uformel reception for bl.a. samarbejdspartnere i rejsebranchen.

Mange kolleger fra rejsebranchen var på plads, her under repræsentanter fra flyselskaber, bl.a. Air France, British Airways, Brussels Airlines, Emirates, KLM, Singapore Airlines, Thai Airways og Qatar Airways.

June Nielsen holdt god og personlig tale for Brian Holm Otte, hvor hun bl.a. roste hans evne til at kunne tale med alle om alt. ”Og så kan du nærmest sælge sand i Sahara til vores kunder,” sagde hun.

Blandt InterTravels kunder er mange kendisser, og der var videohilsener fra entertainere Rasmus Botoft, Rune Klan og Mick Øgendahl. Og på scenen ved sammenkomsten i går var stand up-komikeren Thomas Warberg.

InterTravel blev grundlagt i 1978 af Knud Rasmussen. InterTravel er medejer af Billetkontoret, en af Danmarks største leverandører til rejsebranchen.