Sun-Air åbner rute til Humberside

sun-airDet danske flyselskab, der er British Airways franchisepartner, åbner 17. april en rute mellem Billund og Aalborg til Humberside.

Ruten åbnes i samarbejde med Siemens Wind Power og vil støtte den voksende vindmølleindustri i Humberside-området og forbinde den med Jylland.

Kommerciel direktør Kristian Tvergaard: “Vores strategi er at tilbyde direkte ruter i samarbejde med det regionale erhvervsliv, og den strategi følger vi med åbningen af Billund – Aalborg – Humberside. Vi har arbejdet sammen med Siemens Wind Power og Humberside Lufthavn om denne niche.”

Ross Dean, Siemens kommercielle direktør for Hull-projektet: “Det er vigtigt for vores medarbejdere med en løsning, der minimerer deres rejsetid og maksimerer den tid, de har hjemme med deres familier. Sun-Air har udviklet ruten med de mest effektive flyvetider, som passer i vores arbejdsmønstre og uddannelsesprogrammer.”

Ruten, der opereres fredag og søndag, flyves af et Dornier 328 jetfly med plads til 32 passagerer. Flyvetiden er 1 time og 30 minutter.

Kristian Tvergaard: “Vi planlægger at øge antallet af afgange og ønsker at tilbyde mindst én yderligere ugentlig afgang i efteråret med mulighed for at tilføje endnu flere. Det er for at imødekomme danske underleverandørers behov for direkte forbindelse.”