SUN-AIR åbner ny rute til London City

Det danske luftfartsselskab SUN-AIR of Scandinavia A/S, der flyver som British Airways franchise partner, åbner den 19. januar 2009 ny rute mellem Billund og London City. Ruten vil blive opereret med selskabets Dornier 328-fly.

 

Niels Sundberg, administrerende direktør hos SUN-AIR siger: ”Vi har gennem flere år kigget på netop London City og glæder os til at tilbyde et British Airways produkt til hjertet af London. Lufthavnen er placeret tæt på Londons handels- og finansområder, og den har derfor fokus på forretningsrejsende og deres behov. Desuden er lufthavnen ikke større end, at man få minutter efter ankomst kan være på vej til sit møde. Det er forhold, der gør  ruten attraktiv for vore passagerer. Endnu en fordel er, at man kan checke ind til sit fly helt frem til 20 minutter før afgang, hvis man kun rejser med håndbagage – det er unikt.”

 

Ruten mellem Billund og London City får 2 daglige afgange mandag til fredag samt en aftenafgang på søndage. British Airways opererer bl.a. til Edinburgh, Glasgow og Dublin fra London City, og vi vil naturligvis kunne tilbyde priser til alle disse destinationer fra Billund. Det vil være muligt at bestille billetter fra mandag den 10. november hos British Airways og alle rejsebureauer. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen