Sun Tours udvider fra Midtjylland

Århus-rejsebureauet Sun Tours, åbner nu muligheden for at rejse fra Midtjyllands Lufthavn i Karup til Rhodos. Selskabet må snart melde udsolgt til den græske ø.

”Vi har fået muligheden for at få ekstra pladser til Rhodos direkte fra Midtjyllands Lufthavn. Det betyder, at flere kan se frem til en solrig sommerferie. Rhodos er næsten udsolgt fra de andre danske lufthavne, og derfor er jeg ekstra glad for den nye mulighed, siger direktør Troels Hansen.

Han håber, at de ekstra pladser til Rhodos betyder, at der ikke er nogle af selskabets gæster, der går forgæves: ”Det går stærkt med salget i øjeblikket – lige nu har vi solgt 40% flere pladser til Rhodos end sidste år. Danskerne vil ganske enkelt på sommerferie, og derfor forventer jeg også, at de ekstra pladser ryger hurtigt”, siger han.

Sun Tours flyver direkte fra Midtjyllands Lufthavn til Rhodos fra 27. juni til 1. august.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.