Svært at sælge Widerøe

Frasalg af datterselskaber til 2,6 milliarder kroner er afgørende for at sikre SAS mod økonomisk kollaps, men det går trægt med frasalget.

Det var skønnet, at det overskudsgivende norske selskab Widerøe, ville lokke købere til, men det ser sværere ud end ventet, skriver norske Aftenposten ifølge avisen.dk.

SAS regnede med, at salget af SAS Ground Handling og Widerøe ville indbringe to milliarder kroner og heraf skulle 1,5 milliarder komme fra Widerøe, men ifølge Aftenposten er det hidtil bedste bud på Widerøe omkring 500 millioner kroner.

Sydbanks senioranalytiker Jacob Pedersen, mener at Widerøe er det største aktiv i SAS:

Per G. Braathens er blandt dem, der har vist interesse for Widerøe, men han siger, at det virker som om, at SAS ikke er interesseret i et salg og at der ikke er fremdrift i processen..

Ifølge informationschef hos SAS i Norge, Knut Morten Johansen, er salgsprocessen i gang, men SAS vil ikke nævne nogen slutdato.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.