Svensk selskab i spidsen for nyt luksushotel i København

0

nobis-hotelHOTELLER: Svenske Nobis AB skal drive et luksushotel med 80 værelser, der opføres i bygningen som før husede Musikkonservatoriet ved siden af Glyptoteket og nabo til Tivoli.

Endnu et luksushotel er på vej i København med 80 værelser, spa og restaurant af høj international standard. Med den gode beliggenhed skal hotellet udvikles i samarbejde med svensk arkitekt og designvirksomhed Wingårdhs, som skal trylle den gamle bygning fra 1903 om til et moderne kvalitetshotel.

Det skriver firmaet AI på sin hjemmeside. Det danske firma er valgt som totalrådgiver for både ingeniør og arkitektydelser.

Bygningen er købt af det svenske ejendomsselskab Balder i september, som har valgt Nobis Hotel Gruppen til at være med fra starten og drive hotellet, der ventes færdigt i 2017.

Nobis AB er et af de førende hotel-og konferencevirksomheder i Stockholm, som ikke mindst er velkendt fra bl.a. Operakällaren. Nobis Hotel, Hotel Skeppsbroen, Stallmästaragården og Miss Clara Hotel.

”En fremragende beliggenhed i København og en meget smuk ejendom for os til vores første udenlandske virksomhed,” siger hovedejer og adm. direktør i Nobis, Alessandro Catenacci.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz