Svenske BRA får ny topchef

Christian Clemens.

Christian Clemens.

Med 2,2 millioner rejsende er flyselskabet BRA, hvor Malmö Aviation, Sverigeflyg og Braathens Regional i februar fik samme varemærke, udfordreren på det svenske indenrigsmarked.

”Når vi nu går ind i en ny fase er det naturligt, at vi gør det med en ny leder. Jeg er glad for, at Christian Clemens har sagt ja till at lede BRA fremover. Hans erfaringer og kundefokus vil berige vores organisation”, siger Per G Braathen, ejer og bestyrelsesformand for BRA.

Christian Clemens har stor erfaring fra rejsebranchen og kommer fra TUI-gruppen, hvor han har været chef  for Centraleuropa med base i Tyskland. Inden da havde han en tilsvarende rolle i Norden.

Christian Clemens overtager posten som adm. direktør i BRA den 1. september efter Anders Ehrling, som har gennemført sin opgave med at lede koncernen frem til etableringen af BRA. Anders Ehrling fortsætter i BRAs bestyrelse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.